Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

ANUNT IN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE COVID-19

Anunt COVID-19

Dragi clienti,

Pe măsură ce ingrijorarile provocate de epidemia de COVID-19 cresc, facem tot posibilul sa cautam solutii pentru a ne sustine unii pe ceilalti.

Vom continua sa va oferim acces la produsele cu care v-ati obisnuit si va informam ca, pentru siguranta tuturor, am introdus proceduri noi, in conformitate cu cerintele de igiena si distantare sociala atat personalului de la birou, care asigura continuarea fluxurilor muncind de la domiciliu, cat si personalului din depozite, unde se pune accent pe igienizare si limitarea contactelor fizice.

Suntem gata sa preluam comenzile voastre online si pregatim livrarea acestora cu aceeasi promptitudine cu care v-am obisnuit. Magazinul nostru online va sta oricand la dispozitie cu intreaga gama de produse, pe care le vom livra gratie parteneriatelor de lunga durata cu cele mai cunoscute firme de curierat. Vă încurajăm să alegeți plata online cu cardul pentru a diminua contactul fizic între voi și angajații curierilor.

Va recomandam sa respectati indrumarile autoritatilor, continuand sa va petreceti timpul cu activitati care va aduc bucurie. Impreuna vom trece peste toate!

Echipa CASAPARCHETULUI.RO

 

Adaugă comentariu

  Nici un comentariu pănă acum

Cele mai vandute

 • Plinta alba MDF Hamburg 100x18 mm

  -10%
  Preț
  26.00 lei
  Preț de listă: 29.00 lei
  informație reduceri
  Informație reduceri
  Preț
  26.00 lei
  Preț de listă: 29.00 lei
  Reducere: 3.00 lei (10.34%)
 • Parchet laminat Egger 8 mm Piatra Tarragone - 1,98 MP

  -9%
  Preț
  30.23 lei / mp
  60.00 lei / pachet
  Preț de listă: 66.00 lei
  informație reduceri
  Informație reduceri
  Preț
  30.23 lei / mp
  60.00 lei / pachet
  Preț de listă: 66.00 lei
  Reducere: 6.00 lei (9.09%)

Articole de Blog

ANUNT IN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE COVID-19

20 Martie 2020
Dragi clienti,   Pe măsură ce ingrijorarile provocate de epidemia de COVID-19 cresc, facem tot posibilul sa cautam solutii pentru a ne sust...