Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Asa a ajuns podeaua din parchet laminat in baie

Parchet laminat pentru baie

        Intr-o zi, doi prieteni discutau amanuntit despre solutii de amenajare a locuintei. Unul dintre ei s-a gandit ca n-ar fi rau deloc daca ar putea avea parchet laminat in baie. Celalalt a spus ca „ o asemenea idee poate avea termen de valabilitate intre intai aprilie dimineata si intai aprilie seara”, motivand ca intr-un mediu cu un nivel ridicat de umezeala parchetul nu poate fi o solutie. Nici unul si nici celalalt nu stiau ca e un fapt demonstrat ca o podea din parchet laminat in baie e un plan bun pe termen lung asternut la picioarele tale.

Fiind convins ca lumea nu ar fi deschisa la ideea de parchet laminat in baie, sustinatorul ei a plecat de acasa cu gandul de a vorbi despre dorinta lui cu cativa specialisti. Spre surprinderea lui, omul a aflat ca podeaua din parchet laminat in baie a trecut de ceva vreme de la stadiul de idee la cel de solutie concreta. I s-a povestit despre felul in care parchetul laminat din baie poate capata aspectul unei pardosele din stejar sau pin si ca  poate sa planuiasca cu incredere astfel de proiecte, mai ales ca multitudinea de nuante poate face din amenajarea baii un moment prielnic pentru a demonstra inclinatiile artistice. Mai mult decat atat, a fost incredintat ca parchetul laminat cu aspect de pin aduce o nota de luminozitate baii, oferindu-i un efect de spatiu extins.

Dar asta nu e tot, l-au asigurat specialistii, parchetul laminat poate avea aspect de podea din piatra, au adaugat cu promptitudine, ceea ce aduce o nota de distinctie baii. Acest gen de parchet este numai bun pentru o baie care accede la statutul de centru de infrumusetare, a tinut sa specifice unul dintre ei.

O podea poate face aduce multe schimbari pozitive, de la imaginea de ansamblu a baii pana la starea interioara a celui care o priveste, gandea adeptul parchetului laminat in baie, parca abia asteptand sa-i povesteasca prietenului sau despre ceea ce auzise, si nu neaparat ca sa-l convinga ca avea dreptate, doar ca sa-i impartaseasca si lui bucuria ce-l cuprinsese. In acel moment unul dintre specialisti ii sopti, batandu-l pe umar: si daca vrei sa ai intinderea marii in minte si in fata o podea primitoare ca o plaja de nisip, incearca o pardoseala din parchet laminat cu aspect prespalat.

A plecat de acolo cu un zambet larg, stiind ca, avea sa puna parchet laminat in baie, exact asa cum isi dorea inainte de a afla ca e posibil.
 

Adaugă comentariu

    Nici un comentariu pănă acum

Articole de Blog

ANUNT IN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE COVID-19

20 Martie 2020
Dragi clienti,   Pe măsură ce ingrijorarile provocate de epidemia de COVID-19 cresc, facem tot posibilul sa cautam solutii pentru a ne sust...