Coșul meu

0 produse
Prima pagină Articole

Articole

O pardoseala din parchet face inconjurul lumii

Aparuta in Grecia si utilizata la scara larga in epoca medievala, sfera armilara este o busola tridimensionala celesta care era folosita pentru a schematiza universul planetar. Compania Universal Wood Floors si-a calculat bine pasii pentru reproducerea acestui model astrologic complex, infatisandu-l in toata splendoarea intr-un medalion realizat pentru o locuinta aflata in Ottawa, Ontario. Este deja destul de clar ca aceasta copmanie cu se ocupa numai cu montajul pardoselilor din parchet, ci si cu activitati care tin de domeniul artistic.

Citește în continuare →

Maiestria si imaginatia se imbina intr-un parchet puzzle

Cand te gandesti la un tata care completeaza un puzzle impreuna cu fiul sau, iti imaginezi ca amandoi sunt aplecati asupra unor piese mici imprastiate pe masa din bucatarie. Insa, daca tatal si fiul sunt Don si Steve Klaasen din Noua Zeelanda si fac parte dintr-o echipa sub numele de Authentic Wood Floors din Michigan, scenariul de mai sus aproape ca paleste in fata realitatii: un parchet puzzle gigant a carui punere in opera i-a fascinat pe toti membrii juriului, acordandu-i premiul „Podeaua anului” la sectiunea Best Showroom design.

Citește în continuare →

Parchet pentru scari, incantare treapta cu treapta

Cei mai multi dintre montatori sunt incantati sa aiba in repertoriu abilitati pe care le pot pune in valoare instaland parchet pentru scari grandioase, simple, circulare sau lucioase. In momentul in care DeWayne Naylor, detinatorul companiei Brenham, de origine din Texas, a contractat o lucrare in casa unui avocat mai visator de fel, experienta lui a urcat cateva niveluri mai sus, odata cu montajul unui parchet pentru scari special conceput pentru a ridica scara in forma de spirala spre inaltul cerului, catre stele.

Citește în continuare →

Parchet la nivel inalt sau triumf cu repetitie

Northwestern Hardwood Floor a reusit mai mult decat sa castige premiul „Podeaua anului” in anul 2004, la categoria Designer’s Choice (Master Division), a stabilit o premiera absoluta in cadrul concursului, castigand premii in ani diferiti pentru mai multe pardoseli din parchet aflate in aceeasi cladire. Deisgur, nu este vorba despre un proiect obisnuit, ci de biserica Sfantul John Catius din Chicago. In anul 1998, renovarea extinsa a pardoselilor bisericii a insemnat abordarea unor stiluri diferite de punere in opera, dar si obtinerea mai multor premii in cadrul concursului „Podeaua anului”, la categorii diferite: Podeaua anului (Master Division), Member’s Choice (Master Division) si Unfinished Craftsmanship and Design. Aceste premii au dus vestea in lume ca Nortwestern Hardwood Floors, pe atunci Legendary Hardwood Floors and Steamway Inc., este o companie care se ocupa exclusiv cu parchet de calitate.

Citește în continuare →

Gradina cu parchet natural

Endurance Floor a demonstrat inca o data ca are o aplecare deosebita catre proiecte cu design inspirat din natura, dovedind o atentie de neclintit asupra detaliilor, pe care le-a reunit intr-un ansamblu care le-a adus un nou premiu „Podeaua anului”. De aceasta data, compania Endurance a atins un nivel superior al exprimarii artistice, priceperea echipei traversand o perioada infloritoare, despre care ne pot vorbi chiar trandafirii din imagine. Este cat se poate de clar: acest proiect are parte de un parchet natural de la radacina si pana la varf.

Citește în continuare →

Premiul pentru parchet premium merge la ...

In momentul in care Mark Scheller a contractat acest proiect, a fost foarte clar inca de la inceput, conform dorintei clientului de a avea cat mai multa intimitate, ca designul nu va mai fi prezent in nici un alt loc, nici macar in magazinele de specialitate. Scheller a fost atat de increzator in reusita, incat prima conditie pe care a pus-o inainte de a fi de acord cu preluarea proiectului a fost inscrierea lucrarii finale in concursul „Podeaua anului”. Cel mai probabil stia ca are la dispozitie parchet premium si ca maiestria lui nu a dat gres niciodata pana acum. In cadrul conventiei asociatiei nationale a parchetarilor (National Wood Flooring Association), intuitia lui s-a dovedit a fi adevarata, dat fiind faptul ca a urcat pe scena pentru a ridica trofeele pentru cel mai bun design pentru un proiect rezidential si, distinctia mult dorita, premiul „Podeaua anului” la sectiunea Expert Division

Citește în continuare →

Primavara infloreste si pardoseala din parchet

Clientul  lui Leonard Hall a fost atat de incantat de pardoseala din parchet care a castigat premiul „Podeaua anului” in anul 1997 incat nu s-a multumit doar sa o admire, ci a tinut ca Hall sa creeze una identica pentru casa lui din mediul urban, achizitionata recent. „Am primit mana libera pentru orice aspect artistic pe care mi-as fi dorit sa-l includ”, a declarat Hall, detinatorul companiei Endurance Floor.

Citește în continuare →

Parchet de lux la toate nivelurile

Pentru Rode Bros. Floors, proiectele extravagante sunt la ordinea zilei. Compania a gestionat lucrari care se inscriu in categoria parchet de lux, pornind de la Casa Alba si pana la palatul reginei din Taiwan. Aceasta podea castigatoare se afla mai aproape de originile companiei, mai precis in Orange County, si bineinteles ca se inscrie in acelasi tipar elegant si exclusivist. Casa apartine unui dezvoltator de succes si include 1828 de metri patrati de parchet de lux, care se ridica la o valoare ce depaseste 200.000 de dolari.

Citește în continuare →

Cand timpul sta la panda pentru o pardoseala din parchet

Sportivii isi expun adesea rezultatele eforturilor pe care le depun pe pereti, sub forma de diplome, cupe sau medalii. John Yarema, cel care detine compania Johnson Hardwood Floors in suburbia Ray din Michigan, este unul dintre oamenii care se manifesta mai mult prin fapte, asa ca tot ce are de aratat se afla pe pardoseala din parchet. Au fost necesare mai mult de 2.000 de ore masurate in planificari, variante de design, sudoare si ambitie pentru ca aceasta creatie complexa sa prinda viata, ca parte a unei extensii de 4572 de metri patrati montate pentru clubul de vanatoare Huntsman Hunt din Dryden, Michigan.

Citește în continuare →

Parchet cu model de exceptie

Nash Floor Company isi are radacinile in inima orasului Washington D.C. si primele semne ale activitatii sale dateaza din anul 1919. In anii ’60, compania a fost relocata undeva in suburbuiile regiunii Rockville, insa in anul 2002 s-a reintors la locul nasterii sale odata cu castigarea premiului pentru cel mai bun design de showroom. Camerele de prezentare cuprind diferite tipuri de parchet cu model si sunt puse la dispozitia tuturor celor care vor sa se informeze in timp ce se delecteaza cu imagini placute privirii.

Citește în continuare →
Pagina 1 din 9
«1 2 3 4 5 6 7 8 9»

Cele mai vandute

Articole de Blog

O pardoseala din parchet face inconjurul lumii

31 Martie 2016
Aparuta in Grecia si utilizata la scara larga in epoca medievala, sfera armilara este o busola tridimensionala celesta care era folosita pentru a sche...