Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Ii poti rezista unui parchet laminat pentru zone cu trafic intens?

Ii poti rezista unui parchet laminat pentru zone cu trafic intens?

Ii poti rezista unui parchet laminat pentru zone cu trafic intens?

        Daca studiezi un pic zonele cu trafic intens de pe carosabil, vei observa fie ca soseaua este mai deteriorata, fie ca este periodic imprejmuita de semne care te atentioneaza ca urmeaza un drum in lucru. Acelasi lucru se intampla si cu pardoseala in camerele pe care le folosesti mai mult. Pentru a te asigura ca nu ai nevoie de semne de atentionare si la tine acasa, alege un parchet laminat potrivit pentru zone cu trafic intens, tinand cont de cateva aspecte.

Camerele care au ca finisaj al podelei parchet laminat sunt caracterizate de o senzatie unica la pasire, durabilitate si un efect estetic senzational. Parchetul laminat se foloseste de o imagine fotografica aplicata pe o baza de lemn laminata, pentru a reproduce parchetul din lemn masiv, pardoseala din piatra, caramida sau pe cea faiantata. Cel mai bun parchet laminat pentru zonele cu trafic intens este cel care are un strat de uzura mai gros sau un strat de strat de rasina melaminica. Asadar, nu te uita numai la cum arata parchetul, pentru ca trebuie sa tii cont si de cateva aspecte legate de rezistenta la uzura si deteriorari. In acest mod pardoseala ta va arata bine pe termen lung. De asemenea, orienteaza-te spre placi de parchet cu o grosime incepand de la 6 -15mm i, daca pardoseala camerei tale face des cunostinta cu multi pasi, atunci cel mai bine alege-le pe cele de 12-15mm.

Cele mai frecventate camere sunt de obicei holul de la intrare, pe care inevitabil pasesti ori de cate ori intri si iesi din casa, foaierul, dar si holul de acces intre camere, mai ales daca locuiesti intr-o casa decomandata.

Parchetul laminat poate fi folosit cu incredere si in magazine, birouri si centre comerciale insa este un tip diferit de parchet decat cel de uz rezidential, fiind mult mai abraziv.

Deoarece vorbim de incaperi cu trafic intens, acest parchet laminat trebuie ingrijit mai des si cu mai multa constiinciozitate astfel incat stratul de uzura sa nu dispara in timp. Este suficient sa-l aspiri sau sa-l stergi cu o carpa umeda de praf si alte mizerii.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Articole de Blog

Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat fac treaba buna

06 Iunie 2023
Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat reprezinta una dintre cele mai avantajoase combinatii. In perioadele reci, frigul pune stapanire pe no...