Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Podeaua ramane curata cand folosesti parchet laminat

Podeaua ramane curata cand folosesti parchet laminat

        Niciodata nu poti estima exact de cat parchet laminat ai nevoie pentru a finisa podeaua din locuinta ta. Intotdeauna este necesar sa iei cu cateva placi de parchet laminat mai mult ca sa nu te trezesti ca ramane o bucatica lipsa chiar in mijlocul camerei, ca intr-un puzzle cu multe piese din care lipseste fix cea mai importanta. Dar, la final, dupa ce admiri cat de frumos arata acum incaperea, parca nu te induri sa faci ditamai risipa, aruncand resturile care ti-au ramas. In astfel de situatii, sa stii ca exista o varietate destul de larga de proiecte handmade in care te poti folosi de placile de parchet laminat care nu si-au mai gasit locul pe podeaua din camera. Spre exemplu, poti realiza un pres pe care sa te stergi pe picioare, pe care sa il instalezi la intrarea in casa si astfel, nu numai ca te alegi cu un obiect folositor (care te va ajuta sa nu duci toata mizeria de afara pe parchetul proaspat instalat) dar nici nu incurajezi risipa de materiale care mai pot fi utilizate.

Pentru a realiza un pres de picioare din parchet laminat, trebuie mai intai sa stabilesti ce dimensiuni va avea. Stabileste o lungime si o latime acceptabila pentru tine, dupa care apuca-te de ajustat placile de parchet laminat. Taie-le la marimea potrivita si apoi adu bormasina, pentru ca vei avea nevoie de ea in continuare. Realizeaza patru gauri pe fiecare laterala a placilor, si ai grija sa fie la distante egale pe fiecare placa. Pentru a finaliza acest proiect vei mai avea nevoie de o sfoara, care sa treaca prin gaurile realizate. Alege sfoara inainte sa dai gaurile pentru a stii cat de mari sau de mici sa le faci. Trece sfoara prin prima placa de parchet laminat, dupa care fa un nod in dreptul fiecarei gauri (atat la capete, cat si intre placi). Repeta pasul acesta pana cand sfoara va trece prin fiecare placa de parchet pe care intentionezi sa o transformi in pres pentru picioare, dupa care fa ultimile noduri la capat.

Poti gasi si alte modalitati prin care sa nu irosesti parchetul laminat, pentru ca lucrurile de calitate trebuie valorificate si nu risipite. Poti crea lazi, dulapioare sau mici rafturi, tot ce-ti trebuie e un pic de rabdare si timp liber, indemanarea vine odata cu placerea de a face ceva util din cateva zeci de minute petrecute cu tine insuti/insati. Astfel inveti sa pretuiesti si alte lucruri valoroase pe care le ai in viata, si nu ne referim aici numai la cele materiale.

Adaugă comentariu

    Nici un comentariu pănă acum

Cele mai vandute

Articole de Blog

ANUNT IN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE COVID-19

20 Martie 2020
Dragi clienti,   Pe măsură ce ingrijorarile provocate de epidemia de COVID-19 cresc, facem tot posibilul sa cautam solutii pentru a ne sust...