Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Pardoseala din parchet suna castigator

Pardoseala din parchet suna castigator

Pardoseala din parchet suna castigator

Pentru unii pardoseala din parchet inseamna ceva mai mult decat o lucrare de finisaj care trebuie facuta pentru ca proiectul sa fie gata. Pardoseala din parchet are locul ei bine stabilit si se incadreaza armosnios in ansamblu atunci cand este vazuta ca o piesa intr-un intreg angrenaj si nu judecata separat. Cum poti castiga un premiu pentru cel mai bun design realizat in cadrul unui proiect comercial? Il putem intreba pe acelasi Steve Becht, care pare ca intre pardoseala din parchet si ocupatie permanenta nu face vreo diferenta. El a oferit specificatiile pentru podea celor de la firma de design arhitectural chiar inainte de incheia o intelegere cu reprezentatul contractorului general. O firma de avocatura din Boston, situata la etajul sase a unei inalte cladiri de birouri, a dorit ceva mai special si mai complex cu privire la pardoseala din parchet, pe scurt: linii curbe in jurul unui atrium de interior, cu detalii radioase pe „bolta” podelei.

 

Becht si seful echipei, „omul cu viziune in teren”, s-au asezat la masa si au gandit desfasurarea proiectului din punct de vedere matematic. Trebuia facut un plan pe hartie, nu e ca si cum ar fi facut o zgarietura in forma de arc de cerc pe pardoseala din parchet si treaba era gata. Fiecare piesa din pardoseala a fost lucrata in parte si modelata astfel incat sa se incadreze in „curentul” conic general. S-a lucrat intens iar firma de avocatura a functionat la program normal in tot acest timp.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Articole de Blog

O pardoseala din parchet face inconjurul lumii

16 Mai 2023
Aparuta in Grecia si utilizata la scara larga in epoca medievala, sfera armilara este o busola tridimensionala celesta care era folosita pentru a sche...