Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Unele pardoseli din parchet au ramas in istorie

Unele pardoseli din parchet au ramas in istorie

Unele pardoseli din parchet au ramas in istorie

„Intotdeauna mi-a placut sa lucrez cu lemnul si activez in afaceri cu lemn de placere. Nu stiu exact cum as putea sa ma opresc”, spune Jeff Johnson, presedinte in cadrul Jeffco Flooring&Supply in Nashville. Despre pardoseli din parchet ne-ar putea povesti zi si noapte, dar e bine ca putem sa si vedem unele dintre proiectele despre care cu siguranta si-ar dori sa ne vorbeasca. La inceput Johnson a fost contractor, dar, in 1992 s-a ivit oportunitatea de a avea propria retea de distributie, iar el nu a facut altceva decat sa profite de moment si sa actioneze inspirat. De atunci, Jeffco si-a schimbat sediul de doua ori si a angajat cateva zeci de persoane. Asa se face ca Johnson si familia lui au scapat de sambetele si duminicile in care lucrau pana la ora doua a. m. si au reusit sa puna in practica proiecte mai indraznete, pardoseli din parchet care sa se apropie mai mult de latura artistica greu incercata in ultimii ani.  Astfel, in anul 2000, Johnson reuseste sa creeze „podeaua anului”, categoria Pardoseli pentru Showroom si uz Personal.

 

Cea mai recenta mutare de sediu s-a produs cu ceva timp in urma, intr-un spatiu mai generos cu metrii patrati, avandu-se in vedere si eventualitatea transformarii intr-un showroom. „Am avut atat de multe de facut incat showroom-ul a ramas ultimul pe lista. Noi ne miscam cu pasi mici, dar siguri, asa am construit si afacerea, fiindca oferim 110 % din ceea ce avem. De aceea am si asteptat atat de mult pana sa punem in functiune showroom-ul”.

 

Inarmat cu planuri si sfaturi venite de la angajati si de la sotia sa, Renee, Johnson a inceput constructia la un an dupa ce s-au mutat. „Am facut totul numai prin forte proprii, iar proiectul a durat in total 3 luni. Echipa a fost foarte grijulie si s-a ocupat in intregime de clienti, pentru ca eu sa imi pot concentra atentia asupra podelei”. Cei aproximativ 350 de metri patrati au la baza 26 de specii de lemn, 3 modele de parchet si 4 de borduri. In prima linie s-a aflat lemnul de frasin, apoi Johnson a trecut la partea care necesita meticulozitate si finete in executie, cu taieturi exacte si piese de parchet care se gasesc exact in locul in care ar trebui sa fie. Straturi peste straturi de lemn cu provenienta locala sau de import au fost asezate unele peste altele, iar lacul aplicat la final a facut in asa fel incat maiestria executiei sa straluceasca si noi sa putem privi una dintre cele mai complexe pardoseli din parchet, de o inalta finete.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Cele mai vandute

Articole de Blog

ANUNT IN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE COVID-19

20 Martie 2020
Dragi clienti,   Pe măsură ce ingrijorarile provocate de epidemia de COVID-19 cresc, facem tot posibilul sa cautam solutii pentru a ne sust...