Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Amenajari cu parchet si pasiune

Amenajari cu parchet si pasiune

Artisan Hardwood Floors a primit prima distinctie „podeaua anului” intr-un stil mare: doua dintre cele mai prestigioase premii care se pot acorda pentru amenajari cu parchet in cadrul acestui concurs. „Expert Division” este cuvantul de legatura, iar premiile acordate au fost: Floor of the year (Expert Division) si „Member’s Choice” (Expert Division).

 

Magnifica punere in opera a adus in scena combinarea eforturilor mai multor grupuri de oameni talentati. Echipa de design a proiectului, David Bailey, vice presedinte al Artisan, arhitectul, artistul Uli Kuess, constructorul si proprietarul casei au colaborat excelent impreuna pentru amenajari cu parchet si cu drag. Aproximativ 915 metri patrati de amenajari cu parchet au fost lucrati de catre echipa Artisan, care si-a folosit toate abilitatile din dotare pentru a duce la bun sfarsit proiectul. Camerele, cu diferite arhitecturi, au implicat modele variate de parchet cu taieturi laser si borduri. Dimensiunile pieselor de parchet au fost ajustate pana cand s-au potrivit perfect in locul pe care il ocupau in ansamblu, modelul a fost adaptat in asa fel incat sa se poata continua cu cel prezent pe scarile care duc la urmatorul etaj (construite in anul 1920), asa ca erorile de calcul au fost lasate in afara locuintei.

 

Podeaua trebuia sa iasa mai mult decat bine; pe langa faptul ca trebuia sa arate spectaculos, era necesar sa fie si durabila, implinind astfel asteptarile clientului care era destul de activ din punct de vedere social. Ipe, cumaru, cires brazilian, mahon santos si stejar au fost tipurile de lemn selectate pentru culoarea si durabilitatea lor.

 

Rezultatul final a fost ceva nou pentru Artisan: o podea parte dintr-un intreg ansamblu de design. Membrii juriului (experti in amenajari cu parchet) au fost in unanimitate de acord ca aceasta podea avea ceva special.

Adaugă comentariu

    Nici un comentariu pănă acum

Cele mai vandute

Articole de Blog

ANUNT IN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE COVID-19

20 Martie 2020
Dragi clienti,   Pe măsură ce ingrijorarile provocate de epidemia de COVID-19 cresc, facem tot posibilul sa cautam solutii pentru a ne sust...