Coșul meu

0 produse
Vezi toate articolele

Parchet simplu si la obiect

Parchet simplu si la obiect

Parchet simplu si la obiect

Daca intrebi in stanga si in dreapta cautand sfaturi despre amenajari interioare, exista suficiente voci care iti vor spune de ce si-au dorit ca totul sa se petreaca fara complicatii. Formula pentru un finisaj reusit are la baza doua cuvinte: parchet simplu.Totusi, trebuie avut in vedere faptul ca, atunci cand vorbim despre parchet simplu, ne referim la o metoda simpla de a obtine un rezultat spectaculos. Fireste ca e necesar sa ai de partea ta o echipa de toata isprava, dar maiestrie exista chiar si in felul in care iti alegi colaboratorii.

 

Intr-unul dintre articolele precedente, am discutat despre impletirea viziunii cu inspiratia, avandu-i in prim plan pe membrii echipei Integraf. Iata ca se poate ca un singur proiect sa castige laolalta simpatia juriului si premii la mai multe sectiuni. Desigur ca cei mai in masura sa va vorbeasca despre cum se continua o lucrare buna cu una la fel de bine executata sunt oamenii lui Davydov, masurandu-si fortele cu ei insisi si plasand castigul si de o parte, si de cealalta.

 

Servirea ceaiului implica o atmosfera calda si relaxanta; o parte din zi se topeste in momente care-i poarta pe participanti dincolo de secunde si minute, aproape de sens si tihna. Cadrul propice pentru o desfasurare a evenimentelor de acest tip se compune din eleganta prin naturalete, iar cand aspectul imprejurimilor te poate duce oriunde cu gandul, e clar ca e un parchet simplu la mijloc. Podeaua a fost innobilata cu lemn de nuc american si mesteacan finlandez, o textura demna de o nota distinctiva, un fel de mat cu sau fara de sah. Dupa ce ultimele elemente ale finisajului au fost adaugate, podeaua este acoperita intr-o suprafata de protectie, care contine componente utilizate in industria auto.

 

Ideea castigatoare, denumita de Davydov „perfectiune in procedura”, are la baza o structura bine definita si in detaliu gandita, singurele elemente flexibile fiind design-ul, culorile si, bineinteles, dimensiunile proiectului. Dupa cum afirma Davydov, cele mai reusite proiecte nu se numara printre pretendentele la titlul de „Podeaua anului” – conform anumitor clauze de confidentialitate prezente in contractele incheiate cu beneficiarii, aceste lucrari nu pot fi inscrise in competitii de acest tip. Insa, daca incercam sa avem o privire de ansamblu, pare ca Integraf va continua seria succeselor cu sau fara aceste proiecte. Putem observa ca design-ul parchetului se aseamana cu un fagure de miere, iar forma romboidala cu laturi care nu sunt perfect drepte ne aminteste ca aburul ceaiului fierbinte raspandeste valuri de arome in orice incapere. Iata: parchet simplu de admirat pentru oameni greu de impresionat.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum

Articole de Blog

Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat fac treaba buna

06 Iunie 2023
Incalzirea prin pardoseala si parchetul laminat reprezinta una dintre cele mai avantajoase combinatii. In perioadele reci, frigul pune stapanire pe no...